SÖKMOTOROPTIMERING (SEO) MALMÖ

Varje dag sker det över 50 miljoner sökningar på Google i Sverige. Vi använder sökmotorer för att hitta information och inspiration hemma, på jobbet, på bussen och överallt där vi tar med oss vår mobiltelefon. Vi googlar snabbt upp rätt svar i en diskussion på middagen med vänner samt gör research innan ett köp med hjälp av sökmotorer.
Hela 82 % av smartphoneanvändarna rådfrågar sin telefon när de står i affären och ska göra ett köp. Det kan vara frågor om vilken produkt som är bäst eller om priset är bättre någon annanstans. 90 % av smartphoneanvändarna är inte heller helt säkra på vilket varumärke de vill köpa när de börjar göra research på internet. Att synas online är därför nyckeln till framgång, oavsett vilken typ av tjänster eller produkter du erbjuder.

Lokal sökoptimering i Malmö, Lund, Helsingborg och resten av Sverige

Sökmotoroptimering Malmö

Lokal sökoptimering Malmö

Vi hjälper våra kunder med både lokal SEO i Malmö, och andra orter i hela Sverige. Vi har en placeringsgaranti som betyder att man som kund först betalar när man hamnar på förstasidan på Google på sina valda ord. Det är en förutsättning att kunden inte ändrar i sökord, text eller titel på den sidan som är sökmotoroptimerad efter att Intendit har utfört sökmotoroptimeringen.

Vad är sökmotoroptimering?

Det är ingen slump vem som visas högst upp på Google. Det har inte heller något att göra med ditt företags storlek eller hur mycket ni omsätter. Er ranking beror helt på hur er webbplats uppfattas av sökmotorerna. Sökmotoroptimering (SEO) är när man anpassar sin webbplats utifrån några viktiga parametrar sökmotorer använder som en del i sin algoritm. Algoritmen är den formel som bestämmer hur bra din målsida besvarar användarens fråga. Genom att optimera din webbplats med sökmotorns algoritm i åtanke kan din synlighet i sökresultaten förbättras avsevärt.

Effekterna av sökmotoroptimering

Målet med SEO är såklart att öka synligheten på sökmotorerna och på så vis få fler besökare. Google står för över 90 % av alla sökningar på sökmotorer i Sverige och därför lägger vi på Getupdated först och främst vårt fokus här.

 

Men det handlar inte bara om att öka kvantiteten av besökare till er webbplats. Det allra viktigaste för att ni ska nå era affärsmål är att få in rätt besökare, de som faktiskt gör det ni vill att de ska göra på er webbplats.. Kvalitén är vårt främsta mål med sökmotoroptimering och därför försöker vi alltid hjälpa våra kunder mäta konverteringar med hjälp av Google Analytics och Google Tag Manager. Alla våra konsulter är certifierade i Google Analytics och kan hjälpa dig tolka data och strukturera upp ditt konto efter rådande riktlinjer.

 

 
Du kan enkelt följa effekterna av vårt arbete i vår kundportal och våra konsulter bokar med jämna mellanrum in avstämningar med dig där vi går igenom förändringar i placeringar, trafik och konvertering. Dessa avstämningar är också ett tillfälle då vi diskuterar framtida förändringar, bollar idéer och uppdaterar strategier. Allt med avsikten att förbättra möjligheten för dig att göra fler affärer.

Sökmotoroptimering tar aldrig slut!

SEO är en ständigt pågående process där förutsättningarna hela tiden förändras. Spelplanen förändras ideligen då Google kommer ut med nya uppdateringar och dina konkurrenter förbättrar sina webbplatser och sin optimering. Men även Googles användare förändras och det ställer nya krav på dina strategier online. Med oss som partner får du hjälp med att bevaka de senaste trenderna och arbeta proaktivt med din digitala marknadsföring.

KONTAKTA oss för mer information idag!

Kontakta OSS

Andreas Freed
andreas@eightyfour.se
0728-795 795

 

Kontakt Formulär

OM OSS

Vi hjälper allt från små företag till stora organisationer med sin närvaro på internet.

 

Vi hjälper kunder i hela Sverige med fokus på Skåne, Malmö, Lund och Helsingborg

SPECIALISTER PÅ